Studiu de caz realizare harti din drona

Vizitati https://goo.gl/jShk8a pentru a vedea rezultatele acestui proiect.

Introducere:

Câmpul Silistea-Magureni este situat în județul Prahova, la aproximativ 30 km de orașul Ploiești, în sud-estul României. Suprafața totală se suprapune peste patru societăți miniere, cu șase licențe miniere active și acoperă o suprafață de 7,4 km2 într-un teren deluros, cu altitudini cuprinse între 334 m amsl și 457 m amsl.

Scopul acestui studiu este de a aduna dovezi concrete și de a susține un studiu mai detaliat pentru a înțelege problemele logistice, de mediu, de siguranță și comerciale cu care se confruntă o încercare de a dezvolta hidrocarburile prinse în roci sub această zonă.

Obiective:

Obiectivul principal al studiului topografic este de a ilustra în mod clar, printr-un model 3D realist, modul în care zona a fost afectată de lucrările miniere și pentru a identifica obstacolele și obiectele care nu sunt clar observate de la sol. Un model 3D va ilustra vizual dificultățile tehnice și va sprijini înțelegerea oricărei probleme implicite HSE care ar fi întâmpinate în cazul în care Fora Oil și Gas încearcă să opereze pe suprafața ariei lor de licență.

În urma achiziționării și pregătirii hărților / imaginilor din plan este de a pregăti o serie de montaje sau imagini care să identifice sau să suprapună informații suplimentare cum ar fi: zonele de exploatare a suprafețelor miniere, zonele de exploatare deschisă (active, abandonate), zone de zgură sau steril , Galeriile miniere subterane, amplasarea puțurilor preferate pentru a fi forate și conturul zonei din subteran care este considerată hidrocarbură saturată.

Domeniul de activitate (provizoriu):

Într-o anumită măsură, domeniul de activitate trebuie să fie adaptat pentru a îndeplini obiectivele menționate. Considerăm că o parte a domeniului de activitate și a rezultatelor va include achiziționarea unui mozaic fotogrametric utilizând un UAV. De asemenea, am dori să înțelegem ce alte servicii pot fi efectuate de către contractantul de topografie și să înțelegem dacă există o modalitate mai bună de a atinge obiectivele, adică dacă nu un mozaic fotogrammetric, atunci ce alt produs de studiu ar putea fi utilizat.

Livrabile:

  • Harti digitale teren (harta topografică) cu linii de contur;
  • Harti digitale suprapuse peste harta galeriilor miniere subterane;
  • Modelul 3D al suprafeței;
  • Modelul 3D al suprafeței cu marcarea pozitiei puțurilor (coordonatele puțului - anexa 2);
  • Modelul elevatiei digitale;
  • Date de asistență pentru planificarea spațială;
  • Imagini aeriene oblice;
  • Fotografii Ortho.

Ne gasiti aici

FAE fotografie aeriana si filmare aeriana pe facebook fae pe youtube, youtube demonstratii filmari aeriane, fae teste drone online, fae zboruri drone youtube

Contact

FAE FILM

FAE FOTO
Theodor Pallady 287, etaj 4
in Incinta I.O.R. 2
Bucuresti, sector 3
Romania
telefon 0721 223 342
office@fotografieaeriana.eu

FAQ

  • Cu ce aparat zburati ?
    Zburam cu drona profesionala tip avion pentru topografie si agricultura FAE 1718 Fixed Wing - REBEL.
  • Ce camera folositi pentru filmare aeriena ?
    Filmarile aeriene sunt realizate in functie de proiect cu camere digitale SONY Alpha A6000 sau Mavic 2 Pro - Hasselblad Camera, cu stabilizator video brushless.
  • La ce inaltime puteti zbura ?
    Altitudinea maxima la care putem zbura este in jur de 2000 m.
  • Realizati si filmari aeriene ?
    Da. Divizia FAE FILM realizeaza filmari aeriene din drone.
Vezi toate intrebarile »